
Οι αμπελώνες, τα οινοποιεία, οι ιδιαίτερες γεύσεις: οδοιπορικό σε έναν μαγικό τόπο για τους φίλους του κρασιού και της γαστρονομίας.
Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα. Ή μήπως να πρωτοτυπήσουμε με λίγο κατίκι;
Ένα εμβληματικό ελληνικό κρασί αποδεικνύει για μία ακόμη φορά τις αρετές και τη διαχρονικότητά του.
Φιλικό προς γαστρονομικούς πειραµατισμούς, το κοτόπουλο προσφέρεται και για απολαυστικούς οινικούς συνδυασμούς.
Ταξιδέψαμε στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου για τον 14ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό της ASI - μια γιορτή του κρασιού και της οινοχοΐας.
Στην Άσκρη Βοιωτίας, η οικογένεια Ζαχαρία αποφάσισε να επενδύσει σε μια σπάνια ερυθρή γηγενή ποικιλία. Και δικαιώθηκε, παράγοντας κρασιά με αξιοζήλευτα χαρακτηριστικά: υψηλή οξύτητα, μαλακές τανίνες και ανθεκτικότητα στο χρόνο.
Καλομαγειρεμένο φαγητό μέσα σε έναν πορτοκαλαιώνα της Αρχαίας Επιδαύρου... Τύφλα να ’χει η Τοσκάνη...