Εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί με δεκάδες λαμπριάτικες και εαρινές συνταγές.
Μία μικρή «συνοικιακή» ανακάλυψη στην Αλσούπολη, με νοστιμιές κυρίως θαλασσινές.
Για να πάρουμε περισσότερο χυμό από τα εσπεριδοειδή, φροντίζουμε προτού τα στύψουμε να τα αφήσουμε να αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου (αν τα έχουμε στο ψυγείο). Κάποιοι μάλιστα τα βάζουν για ελάχιστα δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων ή τα...
Γενναιόδωρες μερίδες... ιταλικής κουζίνας στη Γλυφάδα.
Ελαφρύ και χορταστικό φαγητό, ταιριάζει με βραστά χόρτα εποχής.
Σύντομο ταξίδι στην Ιταλία, με νόστιμο, σπιτικό φαγητό.