Κυνήγι και ξερό ψωμί σε ένα πανδοχείο κοντά στο St. Moritz.
Η Μαργκερίτα Μισόνι, τρίτη γενιά του ιταλικού οίκου Missoni, ετοίμασε για το περιοδικό AnOther βαυαρέζικες κρέπες με μαρμελάδα βερίκοκο.
Εξαιρετικά ευεργετικό για τον οργανισμό, το γιαούρτι μπορεί να νοστιμίσει τη μαγειρική μας, χωρίς να τη φορτώσει με πολλά λιπαρά.
Εκλεκτά τυριά και αλλαντικά, αρμένικες λιχουδιές και χειροποίητες νοστιμιές για το τραπέζι σας.
Νόστιμο σνακ για το σχολείο και το γραφείο αλλά και θαυμάσιο γεύμα στο σπίτι συνοδεία σαλάτας και γιαουρτιού.