Οι διευθύνσεις των καταστημάτων του Χριστουγεννιάτικου ρεπορτάζ με αλφαβητική σειρά.
Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μάς δίνει τις ιδανικές αναλογίες για ένα μείγμα 4 πιπεριών, καυτερό και αρωματικό συνάμα.
Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου φτιάχνει στο πι και φι μακαρονάδα «au gratin». Σε ένα τέταρτο τρώμε!
Προβληματισμός και σκέψεις για το μέλλον της ελληνικής παραγωγής και την προώθηση των τοπικών προϊόντων.
Νέο μάθημα κοπής λαχανικών από τον Αλέξανδρο Παπανδρέου. Μας δείχνει πώς κόβουμε τέλειες ροδέλες από κολοκυθάκια, με το μαχαίρι και με το μαντολίνο. Τελικά, η καλή μαγειρική βασίζεται στα μικρά μυστικά.