Τον προηγούμενο μήνα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνέστησε – για πρώτη φορά- τη μείωση της ποσότητας της ζάχαρης που προστίθεται κατά την προετοιμασία ή την παρασκευή γευμάτων, ώστε να είναι μικρότερη του 10% της ημερήσιας πρόσληψης θερμίδων.
Στην αχλή του ροδιού, μεταφράζω στα ελληνικά το ταιριαστό όνομα που έδωσε στο κοκτέιλ του ο Jay Smith, εκκεντρικός mixologist στo λονδρέζικο μπαρ της Fitzrovia με το εκκεντρικό επίσης όνομα «Ο αιδεσιμότατος JW Simpson». Ένα κοκτέιλ που κατά δήλωσή του «σε ανεβάζει...
Φυσικά και μου αρέσει το τσίπουρο! Το καλοφτιαγμένο, επώνυμο, εμφιαλωμένο τσίπουρο που τιμά την παράδοση και την χώρα μας και αποτελεί σημαντικό προϊόν τόσο για την ντόπια αλλά και για την διεθνή αγορά. Φυσικά και μου αρέσει το τσίπουρο παγωμένο...
Η πιο δημοφιλής εκδοχή για να ξεκινήσει γλυκά το 2016!
Κουραμπιεδάκια αρωματικά, κλασικά και αγαπημένα! Τα πιο πρωτότυπα γλυκά αλλά και γνήσιες μαμαδίστικες γεύσεις στο νέο «Ζάχαρη & Αλεύρι» που κυκλοφορεί στις 18/12 στα περίπτερα.