Ο σεφ Νίκος Φωτιάδης έχει επιμεληθεί ένα μενού κρητικών γεύσεων, με προσεκτικά επιλεγμένες ντόπιες πρώτες ύλες.
Προβληματισμός και σκέψεις για το μέλλον της ελληνικής παραγωγής και την προώθηση των τοπικών προϊόντων.
Με μια ζεστή τελετή και ένα υπέροχο κοκτέιλ πάρτι με θέα την Ακρόπολη έλαβε, και επισήμως, τέλος ο 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής «Γίνε Ζαχαροπλάστης».
Το νέο εστιατόριο των Ζαχαράκη - Πουλιάση, στα Φηρά της Σαντορίνης, φιλοδοξεί να κερδίσει το στοίχημα της all day, προσιτής γαστρονομίας.
Εκλεκτό δείπνο με ασύγκριτη θέα, στο roof garden της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.
Σε γιορτή της προκοπής και του μόχθου εξελίχθηκε η ετήσια εκδήλωση για τα Βραβεία Ποιότητας του περιοδικού της «Κ» γαστρονόμος.
Ό,τι λαχταράει η ψυχή σου σε ψάρια και οστρακοειδή και -το σημαντικότερο- σε καλή σχέση ποιότητας-τιμής.