Γλυκά από την Περσία που μοσχοβολούν ροδόνερο και αμύγδαλο θα βρείτε στο βιβλίο «Κουζίνες του Κόσμου: Ιράν» αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.
Τα περίφημα περσικά «χορές» συμμαγειρεύονται με λαχανικά, φρούτα και ξηρούς καρπούς.
Κλασικά ή με νέα υλικά, περίεργοι συνδυασμοί, ελληνικά προϊόντα μέσα σε σέικερ. Ο,τι καλύτερο για το φθινόπωρο.
«Τι θαυμάσιο πράγμα που είναι η μαγειρική. Πόσοι νέοι δρόμοι σού ανοίγονται μαθαίνοντας τους τρόπους που εξασκούσαν την τέχνη αυτοί οι αρχαίοι πολιτισμοί.»
Δοκιμάζοντας συμφωνήσαμεότι ίσως είναι τα νοστιμότερα ρεβίθια που έχουμε δοκιμάσει.
Για το σπίτι o σεφ, μας δίνει την εκδοχή με έτοιμο φύλλο και ψήσιμο σε αντικολλητικό τηγάνι.