Ο Γαστρονόμος ετοιμάζει ένα πεντανόστιμο τοστ με αραβική πίτα. Γιατί είναι νόστιμο; Μα φυσικά επειδή έχει φέτα, κασέρι και φτιάχνεται στο τηγάνι!
Τσαλακωμένα φύλλα κρούστας, χοντροτριμμένη φέτα, αυγό και πιπέρι, ξανά τσαλακωμένα φύλλα και ψήσιμο. Στο μεταξύ, φτιάξε μια μυρωδάτη ντοματοσαλάτα.
Η περουβιανή σάλτσα ταιριάζει με ψάρι, κρέας ή πουλερικά ή μέσα σε πίτα για σουβλάκι (αντί για τζατζίκι).
Μια σειρά βιβλίων που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.
Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος της νέας σεζόν. Σπεύσατε...
Διαβάστε το απόσπασμα της αυτοβιογραφίας του «Life», στο οποίο ο διάσημος κιθαρίστας περιγράφει τη σχέση του με το φαγητό.
Οι κυπριακές πίτες έχουν οβάλ σχήμα, είναι πιο ψωμωμένες από τις αραβικές πίτες και το χαρακτηριστικό τους είναι ότι στο εσωτερικό τους δημιουργείται ένα κενό, γι’ αυτό και τις χαράζουμε στη μία τους άκρη με το μαχαίρι για να τις ανοίξουμε,...