Βράσε όρυζα... κι αν δεν έχεις κάποιο από τα λαχανικά που ζητάει η συνταγή, βάλε ό,τι έχεις στο ψυγείο και σου αρέσει.
Ζεστή, μυρωδάτη και λαχταριστή, κατευθείαν από την κατσαρόλα του διακεκριμένου Έλληνα σεφ.
Θέλει το χρόνο της, αλλά αν ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες του Χριστόφορου Πέσκια θα ενθουσιαστείτε από την τελειότητά της. Δεν υπάρχει πιο γκουρμέ φαγητό, λέμε!
Κοτόπουλο με λαχανικά και κεφαλοτύρι στο φούρνο προτείνει ο Μανώλης Ασλάνογλου.
Συντονισμός χρειάζεται και λίγη οργάνωση, κι έτοιμες οι μπριζόλες στο πι+φι.
Ο Μανώλης Θλιβερός μας ταξιδεύει στην εγγύς Ανατολή με ένα φαγητό μερακλίδικο!
Ένα ρυζάκι χορταστικό και εύκολο, που αξιοποιεί τα περισσευμάτα από το ψητό κοτόπουλο της Κυριακής.