Αll time classic εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα και τζαζ πιάνο-φωνή.
Από τη Μαρία Δήμου και τη Νικολέτα Μακρυωνίτου.
Εύκολο, γρήγορο, ζουμερό. Τέλειο.
Ακολουθούμε τις οδηγίες της Ντίνας Νικολάου και φτιάχνουμε σε χρόνο d/t νοστιμότατη παέγια.
Καλός, κάλλιστος ο ελληνικός μπακλαβάς, αλλά και αυτός ο τούρκικος έχει τη χάρη του.
Με σπανάκι και τυριά, με κολοκύθα, με παστουρμά, με πράσα και μπλε τυρί, με κιμά κοτόπουλου ακόμη και με παντζάρια! Όλες πλούσιες, πεντανόστιμες, τέλειες για το γιορτινό τραπέζι.
Η περίφημη αμερικανκή καλαμποκόσουπα σε μια ξεχωριστή παραλλαγή.
Όσο περισσότερο τα μαρινάρουμε, τόσο πιο ζουμερά και νόστιμα θα γίνουν.