Με αφράτο πιλαφάκι και μια πράσινη σαλάτα με σταφίδες και αμύγδαλα, καβουρδισμένα έχουμε ένα πλήρες γεύμα για όλη την οικογένεια.
Το κλασικό γιορτινό φαγητό της ηπειρωτικής Ελλάδας στα καλύτερά του!
Κύριο πιάτο
Πρόβεια παγωτά χωρίς συντηρητικά και κρέας από μικρές, ελληνικές φάρμες. Στο κρεοπωλείο της οικογένειας Ραβάνη, όλοι οι καλοί χωράνε.
Μοσχαράκι κοκκινιστό με καταπράσινο αρακά και αρωματικό δυόσμο.
Το καστανό ρύζι είναι ένα φυσικό προϊόν που διατηρεί το περίβλημα του καρπού του (περικάρπιο) και είναι γνωστό για τα σημαντικά οφέλη που προσδίδει στην υγεία.
Μαγειρεύουμε ελαφρυά φαγητά για τις μέρες μετά το Πάσχα.