Μια ψαγμένη ψαροταβέρνα στο Περιστέρι, από τους δημιουργούς του «Base Grill».
Το Puro του Θάνου Καραθάνου, από το µαύρο Μοσχάτο της περιοχής.
Κρατήστε την απλή αλλά θεσπέσια συνταγή και αναζητήστε φρέσκες σκορπίνες. Εν ανάγκη, παραγγείλτε τις από τον ψαρομανάβη σας.
Για τις ημέρες που δεν μπορείς να περιμένεις ούτε 10΄ για να φας...
Μετά το βουβάλι και τον μαύρο χοίρο ήρθε η σειρά των βραβευμένων μανιταριών Δίρφυς, στα μοναδικά θεματικά μενού του εστιατορίου που μας γνωρίζουν εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα.