Μπορούμε να το φτιάξουμε και με τα ρεβίθια που περίσσεψαν.
Εκτός από τα περίφημα τριανταφυλλένια λουκούμια της και το εξαίσιο τυρί Σαν Μιχάλη, η Σύρος έχει πλέον και το δικό της οινοποιείο.
Αν χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένα φύλλα για πίτες ή γλυκά (κουρού, σφολιάτα, καταΐφι κλπ), ακολουθούμε ευλαβικά τις οδηγίες απόψυξης του παρασκευαστή. Σε καμία περίπτωση δεν βιαζόμαστε να ξετυλίξουμε το ρολό με τα φύλλα πριν ξεπαγώσει καλά, γιατί...
Διαβάστε πρώτοι μια συνταγή από το νέο τεύχος του Light & Healthy που κυκλοφορεί την Κυριακή στα περίπτερα.
Ποια φαγητά και μεζεδάκια είναι κατάλληλα συνοδευτικά για κάθε είδος μπίρας.
Και οι φακές γίνονται εξωτικοί κεφτέδες - μούρλια!