Ένα εξαιρετικό ζαχαροπλαστείο, μαζί με αρτοποιείο και καφενείο με καλό καφέ. Ολα σε ένα, σ’ ένα μοναδικό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, την «Εστία».
Γίνε ειδικός στην σπιτική κρέπα μέσα από το πλούσιο αφιέρωμα του Γαστρονόμου Μαρτίου. Το Σάββατο με την Καθημερινή, μην το χάσετε!
Τρεις μέρες στους αμπελώνες και στα κελάρια του γλυκού, ενισχυμένου κρασιού της Πορτογαλίας.
Στο συνοικιακό παντοπωλείο «άλφα εις το τετράγωνο» χωράει όλη η Ελλάδα.
Χυμοί το πρωί, κρασί το απόγευμα, αλλά και σάντουιτς, πλατό τυριών και αλλαντικών, μεζέδες και καλό ψωμί από τον δικό τους φούρνο «Αρτοποιότης».
Δύο Γαστρονομικά events, «τρέχουν» στη Θεσσαλονίκη.
Δύο μοναδικές κοινότητες, δύο εξαιρετικοί καφέδες, που ενώνονται με την τεχνογνωσία – οι UMUTIMA wa Lake Kivu και TANIM de Chiapas.