Ολη η Μακεδονία φημίζεται για τα μανιτάρια της και κυρίως τα Γρεβενά και η Χαλκιδική.
«Από τώρα και στο εξής, έτσι θα φτιάχνουμε τις φακές!» αποφασίσαμε όλοι εν θερμώ.
Οι σκελίδες μεστώνουν και γλυκαίνουν στον φούρνο, οπότε όταν σερβιρουμε η κρεμώδης σάρκα του σκόρδου έχει εντελώς ήπια γεύση. Στις 02/10 με την Καθημερινή!
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Φαγητό της ώρας «σημαίνει» όποιος προλάβει!
Φανταστικό πιάτο πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.
Kοτόπουλο στο φούρνο με αρωματική σάλτσα που θα ενθουσιάσει και τους πιο περίεργους.
Σήμερα λειτουργούν στο νησί δυο καλά οργανωμένα τυροκομεία.