Μια ταβέρνα με αυλή με άρωμα άλλης εποχής και συμπαθητικό φαγητό στο Κουκάκι.
Μια γαστρονομική κολλεκτίβα μας έκλεψε την καρδιά στην όμορφη πρωτεύουσα της Μακεδονίας.
Σου περίσσεψε μπριάμ; Φτιάξε στη στιγμή τάρτα με έτοιμο φύλλο!
Στην Ήπειρο, δύο φίλοι έφτιαξαν το σύγχρονο τυροκομείο «Ζαγόρι» και με δική τους συνταγή παράγουν το βασιλοτύρι, ένα τυρί που έχει ήδη κατακτήσει την ελληνική αγορά.
Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε τέλεια λαδολέμονα, πλούσιες βινεγκρέτ, ωμές σάλτσες φρέσκιας ντομάτας, ιδιαίτερα πέστο, ελαφριές σος γιαουρτιού και πληθωρικά ντρέσινγκ μαγιονέζας.
Εξαιρετικοί συνδυασμοί οίνου, τυριών και αλλαντικών στο νέο wine+cheese bar του Κολωνακίου.
Επισκεφτήκαμε το Rockwell, ένα μαγαζί-παράδεισο για κάθε επίδοξο μάγειρα, επαγγελματία αλλά και του σπιτιού.
Ο μεγαλύτερος προμηθευτής του Ηνωμένου Βασιλείου σε φέτα, (με 79,3% του συνόλου) είναι η χώρα μας, με εξαγωγές αξίας 24,52 εκ. λιρών (μειωμένες κατά 4,7% έναντι του 2011), ακολουθούμενη από τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Κύπρο και την Πολωνία (κυρίως...