Τρεις εύκολες συνταγές για να απολαύσουμε μια ελαφριά μπίρα pilsner.
Στην ατμοσφαιρική αυλή του The Margi Hotel στο Λαιμό Βουλιαγμένης απολαμβάνουμε ένα δείπνο αξιώσεων – με το ανάλογο κόστος.
Αν και το πιο συνηθισμένο είναι τα λαδερά γεμιστά, γίνονται συχνά και με κιμά, τον οποίο συνήθως τσιγαρίζουν πριν τον ανακατέψουν με τα υπόλοιπα υλικά. Η Ντίνα Νικολάου προτείνει να τσιγαρίσουμε 250 γρ. διπλοαλεσμένο μοσχαρίσιο κιμά με 2...
Γριβάδια, τσιρόνια, ντόπια φασόλια και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα στη μαγευτική ταβέρνα της Άρτεμης.
Παραδοσιακές σκοπελίτικες γεύσεις, ντόπιες πρώτες ύλες και κηπευτικά από το περιβόλι της κ. Φωτεινής.
Ποιος είπε πως η σούπα είναι ένα ασύμβατο πιάτο για τους καλοκαιρινούς μήνες; Αυτή η εύγευστη και πανεύκολη ντοματόσουπα θα κερδίσει τις εντυπώσεις.
Ιδού τα κρασιά που θα συνοδεύσουν το φαγητό μας στα Αυγουστιάτικα καλέσματα.