Ένα από τα πιο διάσημα πιάτα της Ταϊλάνδης. Με απλά υλικά και ελάχιστο κόπο ετοιμάζουμε ταϊλανδέζικα γεύματα. Το Σάββατο με την Καθημερινή «Κουζίνες του κόσμου: Ταϊλάνδη».
Ο τρύγος του 2016 τελείωσε, τα νέα κρασιά του οινοποιείου ΚΕΧΡΗΣ ετοιμάζονται και είναι εξαιρετικά!
Ξενυχτήσαμε, δοκιμάσαμε πολλά και καταλήξαμε στα εξής «βρώμικα» που… τρώγονται.
Τα περίφημα περσικά «χορές» συμμαγειρεύονται με λαχανικά, φρούτα και ξηρούς καρπούς.
Γνωρίζει και αγαπά το αντικείμενό του. Αυτό είναι φανερό στα αναλυτικά και άκρως ενημερωτικά σημειώματα που συνοδεύουν τη λίστα που στέλνει κάθε εβδομάδα στους πελάτες του. Με σπουδές γεωπονίας και εξειδίκευση στη βιολογική γεωργία, ο...
Εκρηκτικές «Φρούτων Γεύσεις» από την αγαπημένη μας σοκολάτα
Ενα Σαββατόβραδο στην Καισαριανή. H περιοχή κρατά ακόμη κάτι από το παλιό της αίσθημα.