Υλικά (για ένα ταψί 22 εκ.): 1 μερίδα κρέας κοκκινιστό, κομμένο σε μικρά κυβάκια, 2 φλιτζάνια πουρές ή όσος έχει περισσέψει (αν δεν είναι αρκετός, βράζουμε 1 -2 μέτριες πατάτες, να τις λιώσουμε και να τις ανακατέψουμε με τον υπόλοιπο πουρέ), λίγο μπαχάρι...
Πεντανόστιμη σαλάτα εποχής, ένα πλήρες γεύμα που γίνεται γρήγορα και τρώγεται γρηγορότερα.
Υλικά (για 2 άτομα): περίπου 1 μερίδα πρασόρυζο (με τα υγρά του), 1 κεσές γιαούρτι στραγγιστό, 1 κουτ. γλυκού δυόσμος ξερός, κοπανισμένος, 100 ml νερό, 1 κουτ. σούπας φουντούκια ή αμύγδαλα ή κουκουνάρια, καβουρντισμένα σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς...
Υλικά (για 4 άτομα): 1½ φλιτζ. τσαγιού πράσινη σαλάτα ή όση σας έχει μείνει (στραγγισμένη από τη σάλτσα της), 1½ φλιτζ. τσαγιού διάφορα άλλα χόρτα ή λαχανικά κομμένα (σπανάκι ή μαρούλι, μαζί με τριμμένο καρότο ή λίγο φρέσκο κρεμμύδι), 1 κουτ. γλυκού...