Το καλάθι του μήνα
«Μια εποχή έξαρσης των φρούτων, των λαχανικών και των απολαύσεων. Με χρώματα κι αρώματα. Μόνο όμως τα μούσμουλα διαθέτουν αυτό το πολύ λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα»
Καινούρια λάδια και ελιές, πρωτότυπες παρασκευές ελιάς και άλλα πολλά ενδιαφέροντα μάθαμε και δοκιμάσαμε στην Gourmet Olive Exhibition που έγινε στη Θεσσαλονίκη.
Το ψυγείο διατηρεί τα περισσότερα τρόφιμα σε πολύ καλή κατάσταση για μερικές ημέρες έως και εβδομάδες, ανάλογα με το είδος των τροφίμων. Η θερμοκρασία του θαλάμου συντήρησης πρέπει να κυμαίνεται κατά μέσον όρο από 2° έως 5° C. Τα σύγχρονα ψυγεία...
Ο ρηξικέλευθος παραγωγός έδωσε νέα πνοή στην επί δεκαετίες παραγνωρισμένη ποικιλία του αττικού αμπελώνα.
Ταξιδεύουμε στο σκωτσέζικο Speyside και ανακαλύπτουμε το αποστακτήριο όπου χτυπάει η καρδιά του διάσημου blend.
Βάλαμε στα ποτήρια μας λευκά, ξηρά αφρώδη για κάθε γούστο και κάθε περίσταση.