Ένα εξαίρετο παλαιωμένο ξίδι με μεστή πικάντικη γεύση παράγεται από μια οικογένεια που κατέχει την παραδοσιακή αυτή τεχνογνωσία από τα μέσα περίπου του 18ου αιώνα.
Ξεχωριστές γεύσεις και μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα στο αθηναϊκό αδελφάκι του γνωστού Μυκονιάτικου στεκιού.
Μαγειρευτά, ψητά, πιπεράτα, μελωμένα, γλυκόξινα... η επιλογή είναι δική σας.
Παραλλαγή του περίφημου γαλλικού κοντιμέντου. Ένα εξαίσιο έδεσμα για το γιορτινό τραπέζι.
Κράτος εν κράτει η Κρήτη, θα μπορούσε άνετα να ζήσει μόνο από τα προϊόντα της. Και τι προϊόντα: γραβιέρα που συγκρίνεται μόνο με τα καλύτερα τυριά στον κόσμο, άγρια βότανα και χόρτα σαν το σταμναγκάθι και τους σκόλυμπρους, μέλι, αλλαντικά, και,...