Όταν φτιάχνουμε ζωμούς είναι προτιμότερο να μην τους αλατίζουμε. Έτσι δεν δημιουργείται πρόβλημα στην ποσότητα του αλατιού που βάζουμε στο φαγητό στο οποίο τους χρησιμοποιούμε.
Οι μαγείρισσες της Καλλίστης ετοιμάζουν μια εύκολη, λαχταριστή, καλοκαιρινή σπαγκετάδα.
Με ψωμί και λίγο τυρί έχουμε ένα ελαφρύ μεσημεριανό ή βραδινό. Αλλιώς την εναρκτήρια σούπα ενός καλέσματος.
Για τη 14η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Σεβαστής Πετρίδη.
Αν βαρεθήκατε τις τηγανητές πατάτες, ο Κλεομένης Ζουρνατζής έχει μια αντιπρόταση…
Μια διαφορετική στραπατσάδα, πλούσια και μερακλίδικη, που σηκώνει μπίρα.
Ο Ανδρέας Λαγός φτιάχνει εύκολα και λαχταριστά κοτοσουβλάκια.