Μια αγκαλιά προϊόντα από το όμορφο νησί αλλά και όλη τη χώρα στο παντοπωλείο της Αντωνίας Περτέση στη Χώρα.
Μικρό αλλά «φορτωμένο» με νόστιμα προϊόντα το μαγαζί του Αχιλλέα και της Αθανασίας.
Με κάθε φιάλη κρασιού που παραγγέλνετε στο εστιατόριο του Γκαζιού, παίρνετε μία δώρο.
Από οικογένεια προσφύγων, ο Νίκος Φωτιάδης πήρε τη µικρή επιχείρηση εκτροφής του πατέρα του και τη µετέτρεψε σε υπερσύγχρονη µονάδα παραγωγής.
Το βραβείο ευρείας καταναλώσεως είναι για το 2011… διευρυµένο. Το μοιράζονται δύο ανόµοιοι οργανισµοί, µια ανώνυµη εταιρεία και ένας αγροτικός συνεταιρισµός, για την εξαιρετική δουλειά στον τοµέα τους και για τη µεταξύ...
Ψαρομεζέδες περιωπής σε μια όμορφη ταβέρνα στις Τζιτζιφιές.
Το ντούο νέων σεφ, Γεωργιάννα Χειλαδάκη και Νίκος Ρούσσος, μεταφέρει μια αύρα Μανχάταν στο στήσιμο, στην αισθητική και στο σέρβις.
Ενα καλόγουστο παντοπωλείο στην Κέρκυρα συγκεντρώνει σπάνιες τοπικές νοστιμιές και επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα, αποφεύγοντας έντεχνα την τουριστοπαγίδα του κουμ κουάτ.