
Ένα μεζεδάκι που "σπάει" τη ρουτίνα, διόλου μπελαλίδικο.
Παραλλαγή του περίφημου γαλλικού κοντιμέντου. Ένα εξαίσιο έδεσμα για το γιορτινό τραπέζι.
Εκλεκτά τυριά, όπως η «φέτα», το ξεροτύρι και η πρέτζα, κρασιά, όπως η Ρομπόλα, αναρίθμητα μυρωδικά, ένα σωρό ασυνήθιστες χορτομαγειρίες και δεκάδες πίτες συνθέτουν τη γαστρονομική ταυτότητα της όμορφης Επτανήσου.
Εξωτική ψαροφαγία για απαιτητικούς ουρανίσκους.
Τέλειος ο μεζές του Ντίνου Κιούση. Αρκεί να προμηθευτείτε εγκαίρως τα αναγκαία από τον ψαροπώλη αλλά και τον... χασάπη!
Δυναμωτική, χορταστική, τέλεια η σαλάτα που φτιάχνει η Ντίνα Νικολάου.
Το Σάββατο μαγειρεύουμε θαλασσινά, οικονομικά και υγιεινά με τη σεφ Ντίνα Νικολάου στο River West.
Ψαροταβέρνα περιωπής, μια από τις καλύτερες της Θεσσαλονίκης.