Ταξιδέψαμε στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου για τον 14ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό της ASI - μια γιορτή του κρασιού και της οινοχοΐας.
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή που έκρινε το νικητή για τον 1ο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής «Γίνε Ζαχαροπλάστης».
Η πρώτη, από μια σειρά προωθητικών ενεργειών, του Mount Athos Area Kouzina έλαβε χώρα στις παρυφές του Χολομώντα, με σκοπό να μας μυήσει στα μυστικά της ορεινής γαστρονομίας της περιοχής και φυσικά, να μας γνωρίσει με τις εξαίρετες πρώτες ύλες της, όπως τα...
Στο τιμόνι της Σεμέλη Οινοποιητικής, χαράσσει τη στρατηγική μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οινοπαραγωγούς μονάδες της χώρας.
Οι διεθνείς διαγωνισμοί οίνου έδωσαν πολλές και σημαντικές διακρίσεις. Η βαθμολογία που δόθηκε στα σαντορινιά κρασιά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς κυμάνθηκε από 91 έως και 95.
Ο chef-pâtissier των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδη Νικόλαος Νερολαδάκης κατέκτησε την πρώτη θέση στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Παγωτού 2012/2013.