«Εξι οκάδες και ένα δράμι», ένα μπακάλικο με επιλεγμένα προϊόντα μικρών παραγωγών στο Χολαργό, με ιδιοκτήτριες πέντε μαμάδες!
Την Κυριακή με την Καθημερινή ο δωδέκατος και τελευταίος τόμος για τα Λαχανικά.
Aπό τους πρώτους βιοκαλλιεργητές, η Σοφία Καραμάνου και ο σύζυγός της Θανάσης επέστρεψαν στην Αργολίδα, μετά τις σπουδές τους στην Αθήνα, για να καλλιεργήσουν τα πατρογονικά κτήματα.
Με μια νότα Απω Ανατολής και μουστάρδα με μέλι αναβαθμίζουμε το καθημερινό μας μενού και εκπλήσσουμε τους συνδαιτημόνες μας!
Εύκολο, γρήγορο και οικονομικό, το πιάτο που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή ο όγδοος τόμος για τα ζυμαρικά.
«Αραμπιάτα» στα ιταλικά σημαίνει θυμωμένος... πιάτο που «ανάβει» τα αίματα λοιπόν!