Η σαλάτα του Μαγιού έχει απ’ όλα κι είναι πολύχρωμη. Συνοδεύει δε υπέροχα όλα τα ψητά.
Τη Μεγάλη Παρασκευή είθισται να νηστεύουμε το λάδι. Να μια μακαρονάδα που θα γαληνέψει τη νηστεύουσα πείνα μας.
Για να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας «γιαουρτοσκόρδιον» όλες τις εποχές, και όχι μόνο το καλοκαίρι, οπότε ευδοκιμούν τα αγγούρια, μπορούμε να κάνουμε το εξής: αντί για αγγούρι, βάζουμε στο γιαούρτι τριμμένο καρότο. Είναι το ίδιο...
Ενα αυθεντικό κορεάτικο στην καρδιά του Λονδίνου, που εναρμονίζεται με τη φιλοσοφία του ευ μοιρά-ζειν.
Ο πατατοπουρές δεν έχει πρόβλημα, γιατί η πατάτα «τραβάει» τα υγρά και σπάνια γίνεται υδαρής. Όμως οι πουρέδες άλλων λαχανικών (π.χ. καρότου ή αρακά) μπορεί να βγουν νερουλοί, αν βάλουμε περισσότερο από το νερό του βρασίματος απ’ όσο...
Μπορούμε μία ημέρα της εβδομάδας που προλαβαίνουμε να βράσουμε μεγάλη ποσότητα φασολιών και να τα φυλάξουμε σε τάπερ στο ψυγείο, για περίπου 4 ημέρες (ή στην κατάψυξη, απλώς θα χρειαστεί να τα εμβαπτίσουμε σε βραστό νερό για να τα...