Μια έντιμη αμερικανική εκδοχή steak house με σωστά και διαλεχτά κρέατα, με ελληνικά και fusion στοιχεία.
Τεχνικές, μυστικά και οδηγίες ακριβείας σε ένα τρίωρο σεμινάριο από τον γνωστό σεφ.
Ποιο είναι το καλύτερο ιαπωνικό εστιατόριο του Σίδνεϊ και ένα από τα καλύτερα του κόσμου;
Ένα διαχρονικό εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη με νόστιμες προτάσεις από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα.
Τρία βιολογικά καταστήματα στα Βόρεια Προάστια με ποικιλία αντάξια σούπερ μάρκετ.
Ενα πρότυπο κρεοπωλείο με δικούς του θάλαμους ωρίμασης ανά είδος κρέατος. Επιπλέον «μπόνους» τα δυσεύρετα τυριά και αλλαντικά, αλλά και μια χασαποταβέρνα στο πίσω μέρος για μερακλήδες.
Χοιρινά από τη Σπάρτη, αμνοερίφια από τα Γιάννενα, μοσχάρι από την Ορεστιάδα, σε ένα κρεοπωλείο στο Παγκράτι που μετρά τέσσερις δεκαετίες ζωής.