Το καθιερωμένο κυριακάτικο αρνάκι στη γάστρα εμπλουτίζεται με φθινοπωρινά λαχανικά και ντύνεται με ένα μείγμα από σουσάμι και μουστάρδα.
Ο Δημήτρης Ρουσουνέλος έβαλε την κατσαρόλα στη φωτιά στη Μύκονο και μάς πήραν τα ντουμάνια στην Αθήνα. Τι έφτιαξε; Γεμιστά στρογγυλοκολόκυθα κατσαρόλας με καλαμαράκια ατμιστά και σος ούζου.
Εσύ έφτιαχνες σπιτικό ρολό μέχρι σήμερα; Να η ευκαιρία...
Τέτοιο κεμπάπ δεν έχετε ξαναφάει! Bonus: το ντιπ γιαουρτιού για να τα συνοδεύσετε!
Μπόλικο λάδι και κρεμμύδι και σιγανό ψήσιμο, δυο από τα μυστικά του Χριστόφορου Πέσκια για επιτυχημένα μεσογειακά λαδερά.
Μοσχαράκι σιγοψημένο με μεράκι για όλη την οικογένεια!
Κολοκυθένια βαρκούλα γεμάτη νοστιμιά.