Ή αλλιώς... κιμαδόπιτα με πράσα!
Μέλι, βότανα, τυριά, το μοναδικό στον κόσμο ελαιόλαδο της Νεάπολης και της Τροιζηνίας, οι ελιές της Καλαμάτας, της Σπάρτης οι πορτοκαλιές και τα «ξινά» του Αργους. Oλ’ αυτά σ’ έναν «εξανθρωπισμένο» τόπο, που μαγειρεύει από καταβολής κόσμου.
Η Νίκη Χρυσανθίδου βάζει την κατσαρόλα στη φωτιά... Στο πιάτο; Ένα τέλειο μαγειρευτό μοσχαράκι.
Το μοναδικό θηραϊκό terroir δίνει κρασιά με εκρηκτικό χαρακτήρα και αξεπέραστο στιλ.