Η Ντίνα Νικολάου μας εύχεται καλό σαββατοκύριακο με ένα κατσαρολάτο κρέας α-νε-πα-νά-λη-πτο!
Η Νένα έχει κέφια και έφτιαξε ένα γιουβέτσι εν τάχει, στην κατσαρόλα, με φιλέτο κοτόπουλου. Μούρλια το ’κανε...
Λέμε ότι η συνταγή είναι «για 6 άτομα», όμως όρκο δεν παίρνουμε... Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σας ζητήσουν διπλή μερίδα!
Έχουν ανατολίτικα μπαχαρικά, σαλτσούλα για γερές «βουτιές» και όμως είναι ελαφριά. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια μερίδα σουτζουκάκια;
Διαφορετικοί κεφτέδες, από κιμά κοτόπουλου και μια δροσερή σάλτσα γιαουρτιού για συνοδεία, από τον Χριστόφορο Πέσκια.
Δεν φαντάζεσαι πόσο νόστιμοι είναι οι κεφτέδες της Νένας... γράψε τα υλικά και βουρ στο σούπερ μάρκετ.
Η εκδοχή της Ντίνας Νικολάου για αρνίσια κεμπάπ που θα σας κερδίσουν με το άρωμα και τη γεύση τους.
Σουβλακοκαταστάσεις επιπέδου σε ένα καινούριο στέκι στο Παγκράτι.