Πιροσκί και άλλοι ρωσικοί πειρασµοί.
Στο νησί όπου βασιλεύουν τα γιαπωνέζικα εστιατόρια κρύβεται ένας γαστρονομικός θησαυρός: φασόλια καφεμάτικα και κοπανιστές, τυροβολιές και λούζες, ραδίκια του φρυ’άνου και μελόπιτες.
Πλούσια σαλάτα που κερδίζει άξια τον τίτλο «πλήρες γεύμα».
Με θέα την Ακρόπολη και υποδειγματική ελληνική φιλοξενία
Tι κάνει μια ταραμοσαλάτα μαύρη; Πώς γίνεται μια σαλάτα πλήρες γεύμα; Γιατί στην Κίμωλο βάζουν κάππαρη στους ντοματοκεφτέδες; Πόσες γαρίδες έχει ένα σουβλάκι;
Παράγκα Sparkling, Κτήμα Κυρ-Γιάννη
Οι ελιές Καλαμών δίνουν μια ξεχωριστή και πλούσια γεύση στα κεφτεδάκια.