Στην Ελευσίνα έφτασε η χάρη μας, και με μεγάλη μας χαρά, καθότι δειπνήσαμε σε ένα εστιατόριο με αξιόλογη κουζίνα.
Σε αυτό το τεύχος προσπερνάμε τα ανώδυνα κέικ, που προορίζονται να συνοδεύσουν τον καφέ, και επιλέγουμε όσα έχουν τα φόντα να βγουν σε γιορτινή πιατέλα.
Η Φωτεινή Παλιεράκη από το Μοσχάτο μάς έστειλε τη δική της εκδοχή για τη γνωστή γαλλική τάρτα.
Αυτή την Κυριακή δωρεάν με την Καθημερινή το δεύτερο βιβλίο της σειράς, «Ζύμες για τάρτες και πίτσες»!
Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος της νέας σεζόν. Σπεύσατε...
Ντόπια μυρωδάτα βότανα, πλήθος μπαχαρικών, μαύρη ζακυθινή σταφίδα ΠΟΠ, κρασιά και λάδια, σε ένα μικρό αλλά πλήρες παντοπωλείο στην πόλη της Ζακύνθου.