Ο ρηξικέλευθος παραγωγός έδωσε νέα πνοή στην επί δεκαετίες παραγνωρισμένη ποικιλία του αττικού αμπελώνα.
Ταξιδεύουμε στο σκωτσέζικο Speyside και ανακαλύπτουμε το αποστακτήριο όπου χτυπάει η καρδιά του διάσημου blend.
Βάλαμε στα ποτήρια μας λευκά, ξηρά αφρώδη για κάθε γούστο και κάθε περίσταση.
Ο κ. Κοκαράκης καλλιεργεί βιολογικά φρούτα και κηπευτικά στο θερμό κλίμα της νότιας Κρήτης κι η αγορά μοσχοβολά καλοκαίρι μες στην άνοιξη.
Τα πηγαινέλα τους στα νησιά, εφοδίασαν το κατάστημα της οικογένειας Ελαφρού με τοπικά προϊόντα κι η καθημερινή επίσκεψη στη λαχαναγορά με ζαρζαβατικά εκλεκτά.
Τι είδαμε, τι μάθαμε, τι δοκιμάσαμε στο πιο νόστιμο φεστιβάλ των Κυκλάδων.