Μια οικογενειακή ταβέρνα με ιστορία στα βόρεια προάστεια.
Φρουτώδη λευκά, στιβαρά κόκκινα, δροσερά ροζέ, παιχνιδιάρικα αφρώδη και γλυκά.
Θαλασσινά και χόρτα μπλέκονται σε ένα υπέροχο και χορταστικό φαγητό.
Λίγο χρονοβόροι οι σιφναίικοι ρεβιθοκεφτέδες, αλλά τόσο νόστιμοι, που αξίζουν την αναμονή.
Ένα περιποιημένο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.
Στεριανές γεύσεις αλλά και θαλασσινές νοστιμιές, στο καρνάγιο της Τήνου.
Υπέροχο καλοκαιρινό πιάτο! Θα το σερβίρουμε με ζεστό ψωμί ή μια τηγανιά πατάτες.
Ψητά, μαγειρευτά και λαδερά, όλα καμωμένα με παραδοσιακό μεράκι και εκλεκτές πρώτες ύλες. Όπως το εξαίσιο ελαιόλαδο της περιοχής.