Ένα μεταμοντέρνο ψητοπωλείο στο Νέο Ψυχικό σερβίρει καλό, ζουμερό κρέας.
H κλασική θέλει μόνο αυγό, η «ελληνική» φτιάχνεται με κρέμα, εμείς σας προτείνουμε μία ενδιάμεση λύση. Α! και αντί για πανσέτα, βάζουμε χωριάτικο λουκάνικο.
Και στο ποτήρι Μαυροδάφνη, αλλά στην ξηρή γεμάτη αρώματα μπαχαρικών εκδοχή της.
Ελαφρύ γεύμα για όλες τις ώρες ή συνοδευτική σαλάτα ενός φιλικού καλέσματος. Όπως και να ’χει ο συνδυασμός των υλικών είναι θαυμάσιος και αξίζει δοκιμής.
Για την 25η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαρίας Μπράνη.
Αν έχει γίνει το κοκκινιστό ή το λεμονάτο αλλά η σάλτσα δεν έχει δέσει, κάνουμε το εξής απλό για να αποφύγουμε να τη δέσουμε με κορν φλάουρ, που «θαμπώνει» τη γεύση του φαγητού και του προσθέτει άσκοπες θερμίδες: σουρώνουμε το κρέας και...