Σας δίνουμε τη βασική συνταγή, την οποία μπορείτε να εμπλουτίσετε με τα υλικά της αρεσκείας σας.
Γίνεται καλοκαίρι χωρίς κεφτέ ή κοκκινιστά; Λείπει το μπάρμπεκιου απ’ τον Αύγουστο; Πόσους ντάκους μπορούν να σκαρφιστούν οι σεφ του Γαστρονόμου;
Ινδικό μείγμα μπαχαρικών είναι το γκάραμ μασάλα, που ταιριάζει πολύ σε ψητά κρεατικά, όπως κοτόπουλο ή σουβλάκια αρνιού. Το βρίσκουμε σε καλά μπαχαράδικα, αλλα μπορούμε να το φτιάξουμε και μόνοι μας στο σπίτι ανακατεύοντας σε ίσες δόσεις,...
Διαβάστε το απόσπασμα της αυτοβιογραφίας του «Life», στο οποίο ο διάσημος κιθαρίστας περιγράφει τη σχέση του με το φαγητό.
Τηγανίζουμε καλαμαράκια, χωρίς αλεύρι, και, αφού ροδίσουν, τα «γλυκαίνουμε» προσθέτοντας ντομάτα και μαγειρεύοντας για ολίγα ακόμη λεπτά.
Οι πιο λαχταριστοί «μύκητες» γίνονται ακόμα πιο λαχταριστοί με τη γέμιση που σας προτείνουμε.
Απλά υλικά, γκουρμέ διάθεση, ανάλαφρο αποτέλεσμα. Η Νένα είχε (και πάλι) κέφια!