Σαρδέλες - γύρος, σημειώσατε Χ. Πού; Σ’ ένα από τα πιο αξιόλογα εστιατόρια της συμπρωτεύουσας.
Ο Στέλιος Παρλιάρος άνοιξε ένα ακόμη concept-store με πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, γλυκά, εργαλεία, βιβλία κ.λπ.
Στο «κουτί» του, ο Πέσκιας έχει εγκαθιδρύσει μια νέα ελληνική κουζίνα, τη δική του ελληνική κουζίνα, ζωντανή, εξωστρεφή, που συνδιαλέγεται με τον κόσμο.
Σαν λουκουμαδάκια βγαίνουν ετούτοι οι κεφτέδες, σκέτο καλοκαίρι. Ανοίγουμε παγωμένες μπίρες ή δροσερές ρετσίνες και απολαμβάνουμε...
Ένα περιποιημένο ψητοπωλείο στη Γλυφάδα με ανέλπιστα καλές τιμές.
Σουφλέ καλοκαιριάτικα; Κι όμως. Είναι τόσο απλό και γρήγορο που θα το φτιάχνεις όλες τις εποχές. Τώρα, με μια ντομάτα σαλάτα στο πλάι.