
Πιάτα με γαλλικό αξάν σε ένα μικρό, λιτό και φιλόξενο χώρο στο Μεταξουργείο.
Ο μόνος μπέλας είναι το καθάρισμα των μυδιών. Αλλά το αποτέλεσμα αξίζει και με το παραπάνω…
Εκλεκτές νοστιμιές από την Πόλη και την εγγύς μας ανατολή στο Παλαιό Φάληρο.
Με κάθε φιάλη κρασιού που παραγγέλνετε στο εστιατόριο του Γκαζιού, παίρνετε μία δώρο.
Για την 12η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ευγενίας Ροΐδου.
Εκλεπτυσμένη κρεοφαγία σε ένα μοντέρνο steak house στην Αγία Παρασκευή.
Συνοδεύουμε με ρύζι πιλάφι ή πατάτες βραστές ή τηγανητές.