Ενα ντελικατέσεν-στολίδι σε γειτονιά καλοφαγάδων με μεγάλη ποικιλία αλλαντικών, τυριών αλλά και «σπιτικών» μεζέδων.
Μια σαλάτα με τα τελευταία φασολάκια της εποχής...
Η συμμετοχή της Δήμητρας Μπέλλου στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Η συγγραφέας και μαγείρισσα Εύη Βουτσινά γράφει για τη διαπαιδαγώγηση στο φλέγον ζήτημα της διατροφής.
Αν μας έχουν περισσέψει βλήτα βραστά, τα βάζουμε κι αυτά στο ιδιαίτερο αυτό σαλατοφαγητό...
Η παραδοσιακή ταβέρνα του Γαύρου προσφέρει καλομαγειρεμένο φαγητό, συγγενές με αυτό που οι Ευρυτάνες φτιάχνουν στο σπίτι τους.