
Ελαφριά, αρωματική και πεντανόστιμη, χωρίς ζυμώματα και άνοιγμα φύλλου. Μέσα σε 20 λεπτά είναι έτοιμη για τον φούρνο.
Φωτοανταπόκριση από το εστιατόριο του σπουδαίου Ιταλού σεφ Fabrizio Buliani στο Κολωνάκι.
Μία από τις πιο ωραίες γευστικές εμπειρίες του χειμώνα.
Η σαλάτα που σίγουρα περίσσεψε απ' το τραπέζι της γιορτής γίνεται ένα θαυμάσιο, θεραπευτικό σχεδόν, πιλάφι.
Με βάση την σαμπάνια ή οποιοδήποτε άλλο αφρώδες κρασί φτιάχνουμε εύκολα κοκτέιλ για να ευχηθούμε «καλή χρονιά» με μπουρμπουλήθρες!
Άρωμα Καισαρείας σε ένα μεζεδοπιτάκι ταμάμ για μερακλήδες.
Η μπιραρία του Χαλανδρίου ετοιμάζει ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ με πλούσιο μπουφέ από τον σεφ Μιχάλη Ζάχαρη.
Χοιρινό γιορτινό και μελωμένο για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι!