Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα και έτοιμο για σερβίρισμα...
Για την 1η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Πολυξένης Ορφανού.
Μακαρονάδες και άλλες ιταλιάνικες νοστιμιές στο μοδάτο εστιατόριο των Αμπελοκήπων.
Προσεγμένη ελληνική κουζίνα σε μια ταβέρνα αξιώσεων στο Κουκάκι.
Στην κουζίνα οι σεφ και συνεργάτιδες του γαστρονόμος online Ευδοκία Φυλακούρη και Νίκη Τρέσσου.
Η ταβέρνα των 30άρηδων, ήσυχο, με καλή σχέση ποιότητας - τιμής σε μια περιοχή που γίνεται της μόδας.