Σε γιορτή της προκοπής και του μόχθου εξελίχθηκε η ετήσια εκδήλωση για τα Βραβεία Ποιότητας του περιοδικού της «Κ» γαστρονόμος.
Με ταπεινά ελληνικά υλικά, οι σεφ του Γαστρονόμου δημιούργησαν εκλεκτές μικρονοστιμιές για το «κλείσιμο» της βραδιάς των βραβείων.
Διαβάστε ποιοι είναι οι άξιοι Ελληνες παραγωγοί που βράβευσε την Τρίτη το βράδυ ο Γαστρονόμος.
Το θεσσαλονικιώτικο εστιατόριο άλλαξε διεύθυνση, αλλά όχι την καλή κουζίνα του.
Με ένα μεγάλο αφιέρωμα στο φιλέτο κοτόπουλου στο τηγάνι και άλλα πολλά λαχταριστά θέματα γιορτάζουμε τα έκτα μας γενέθλια.
Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μάς δείχνει πώς φτιάχνουμε ένα αρωματικό μπουκέτο για να νοστιμέψουμε το φαγητό.
Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μάς δείχνει 3 τρόπους για να ψιλοκόψουμε σωστά τον μαϊντανό.
Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μάς δείχνει δυο τρόπους να κόψουμε το λάχανο για σαλάτα.