Με πρωτοβουλία του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών και τη στήριξη του Alain Ducasse, την Πέμπτη 19 Μαρτίου, εκατοντάδες σεφ σε όλον τον κόσμο θα τιμήσουν τη γαλλική κουζίνα, με ειδικά μενού στα εστιατόρια τους.
Απέσπασαν δύο χρυσά μετάλλια στις Vinalies Internationales.
Μόλις προσγειώθηκε και ο τελευταίος χαρταετός, άνοιξαν οι πύλες του 15ου Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνων και του 1ου Διαγωνισμού Αποσταγμάτων στη Θεσσαλονίκη. 35 δοκιμαστές απ' όλο τον κόσμο για τρεις ημέρες θα δοκιμάζουν στα «τυφλά» και θα...
Εξαιρετικά Ξινομαυρα, σήμερα το πρωί τελευταία ημέρα του Διεθνούς Διαγωνισμού Οινου της Θεσσαλονίκης! Δυναμικά, πλούσια, με χαρακτήρα απέσπασαν τις πολυ καλές βαθμολογίες της ομάδας μας, βαθμολογίες που μεταφράζονται σε αργυρά και χρυσά...
Στη Θεσσαλονίκη, κάποιες καντίνες γεμίζουν τα σάντουιτς με σουτζουκάκι, που μοιάζει με το σμυρναίικο ή το τουρκικό κεμπάπ.
Επίσκεψη στο Μετόχι Χρωμίτσας της Ιεράς Μονής του Αγίου Παντελεήμονα Αγίου Ορους και στον αμπελώνα που αναβίωσε χάρη στη διορατικότητα του Ευάγγελου Τσάνταλη.