350 ποικιλίες τσαγιού και 800 διαφορετικά είδη σε έναν ελληνικό οίκο τσαγιού που εξάγει και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Κρητική γραβιέρα, τσαλαφούτι από το Καρπενήσι, χυλοπίτες από την Αλόννησο και άλλα διαλεγμένα προϊόντα από όλη την Ελλάδα.
Ένας παραγωγικός και σύγχρονος αγροτικός συνεταιρισµός.
Ενα αξιοζήλευτο τυροκομείο στην Ήπειρο παράγει εκλεκτά παραδοσιακά – και όχι μόνο – τυριά.
Aπό τους παλαιότερους στο χώρο, ο Νίκος Παγιαυλάς αγωνίζεται εδώ και 16 χρόνια για το καλό του χώρου. Και απ’ ό,τι φαίνεται, έχει καταφέρει πολλά.
Δυο δάσκαλοι απ’ το Πλωμάρι παράγουν με βιολογικές μεθόδους τo εξαιρετικό φρουτώδες ελαιόλαδο Eιρήνη, το οποίο έχει κατακτήσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις.
Το πρώτο βιολογικό μαγαζί της Κέρκυρας έχει γίνει θεσμός για τη βιοκαλλιέργεια και την οικολογική συνείδηση των Κερκυραίων.