Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Κάτι που, εξ όσων φαίνεται, έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται και οι ξενοδόχοι μας.
Γηγενής ποικιλία της θηραϊκής γης, βρισκόταν επί χρόνια στη σκιά του Ασύρτικου, των εκλεκτών Vinsanto και της πολυδυναμικής Σαντορίνης.
Το νέο εστιατόριο των Ζαχαράκη - Πουλιάση, στα Φηρά της Σαντορίνης, φιλοδοξεί να κερδίσει το στοίχημα της all day, προσιτής γαστρονομίας.
Τηγανίζουμε καλαμαράκια, χωρίς αλεύρι, και, αφού ροδίσουν, τα «γλυκαίνουμε» προσθέτοντας ντομάτα και μαγειρεύοντας για ολίγα ακόμη λεπτά.
Η Εύη Βουτσινά γράφει για τα... οικογενειακά του πιο δημοφιλούς λαχανικού του καλοκαιριού.
Σαν λουκουμαδάκια βγαίνουν ετούτοι οι κεφτέδες, σκέτο καλοκαίρι. Ανοίγουμε παγωμένες μπίρες ή δροσερές ρετσίνες και απολαμβάνουμε...