Όποιος γυρίζει, δοκιμάζει και προτείνει...
Ίσως το πιο δημοφιλές έδεσμα με κοτόπουλο από τη βόρεια Ινδία, όπου σερβίρεται με ψωμάκια naan και laccha, το πιάτο αυτό μαγειρεύεται κατά παράδοση σε ταντούρ (πήλινο φούρνο).
Το pulao ή πιλάφι μπορεί να είναι πιάτο απλό ή εορταστικό, περίπλοκο, με φρούτα, ξηρούς καρπούς και μπαχαρικά, όπως σε αυτή τη συνταγή.
Ο Άρης Σκλαβνίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Αυτό το γνωστό κλασικό πιάτο δεν πρέπει ποτέ να γίνεται υπερβολικά καυτερό.
Ο τρύγος του 2016 τελείωσε, τα νέα κρασιά του οινοποιείου ΚΕΧΡΗΣ ετοιμάζονται και είναι εξαιρετικά!