Ο διακεκριμένος σεφ Αρης Τσανακλίδης τρώει πεϊνιρλί στον Θέμη στη Δροσιά και είναι λάτρης των γλυκών της Μέλισσας στο Περιστέρι.
Τοπικά προϊόντα, μεζεδοπωλεία και αφίξεις στην αγαπημένη μας πόλη.
Τοπικά προϊόντα, μεζεδοπωλεία και αφίξεις στην αγαπημένη μας πόλη.
Υπέροχη ντομάτα μπατάλα, καρπουζάκια μικρά τετράκιλα, πεπόνια αργίτικα αλλά και στρογγυλά πεπονάκια μοσχοβολιστά, βελανιδόσχημα ντοματάκια-γλύκισμα, αρωματικές πιπεριές, μελιτζάνες, καλαμπόκι, λίγα τρυφερά αμπελοφάσουλα.