Στην πόλη του Πόρτο, στην όμορφη κοιλάδα του ποταμού Ντούρο, παράγεται ένα κρασί που μπαίνει στα ποτήρια μας μόλις ο καιρός αρχίζει να χαλάει.
Πώς την επιλέγουμε, πώς την καθαρίζουμε, πόσο διατηρείται, με τι ταιριάζει, πώς τη μαγειρεύουμε.
Σέηκερ, πάγο χαρτί και μολύβι, μα πάνω από όλα καλή διάθεση και παρέα και ξεκινήσαμε!
Μια γλυκιά ιστορία
Γαστρονομική έκθεση στο Ναύπλιο με Αργολικά προϊόντα.
Τα πολυβραβευμένα γλυκά και ξηρά κρασιά της ΕΟΣ Σάμου με νέες ετικέτες.
Τα πολυβραβευμένα γλυκά και ξηρά κρασιά της ΕΟΣ Σάμου με νέες ετικέτες.