Η συμμετοχή της Χρυσάνθης Βώκου στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Με ψωμί και λίγο τυρί έχουμε ένα ελαφρύ μεσημεριανό ή βραδινό. Αλλιώς την εναρκτήρια σούπα ενός καλέσματος.
Για τη 14η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Σεβαστής Πετρίδη.
Μια διαφορετική στραπατσάδα, πλούσια και μερακλίδικη, που σηκώνει μπίρα.
Ένα εύκολο, γρήγορο και απολαυστικό ψαροφαγητό με άρωμα καλοκαιριού.
Εύκολο, νόστιμο και ιδιαιτέρως αρωματικό το πιάτο που μας προτείνει ο σεφ Ανδρέας Λαγός.
Συνοδεύει ψητά κρεατικά ή ψάρια αλλά είναι και από μόνο του ένα θαυμάσιο γεύμα με λίγο ψωμί.
Φτιάχουμε μόνοι μας πεντανόστιμα σουβλάκια, με λίγα υλικά και ελάχιστο κόπo.